Reactie Van Hout: "Extra moeilijk voor een doelman"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Van Hout: "Extra moeilijk voor een doelman"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kristof Van Hout beleefde niet zijn leukste wedstrijd tegen Lokeren. Hij maakte bij momenten een onzekere indruk en moest de bal drie keer uit de netten halen. De doelman was uiteindelijk opgelucht met de 3-4 overwinning.

Robby Morren in Lokeren

"Het was een moeilijke, vervelende wedstrijd. Met het natte veld was het voor iedereen moeilijk en voor een doelman nog eens extra maar dat is voor de twee ploegen hetzelfde. We zijn blij dat we de overwinning binnengehaald hebben want die is toch heel belangrijk."

Hoe komt het dat er liefst 7 doelpunten vielen? "Het waren twee goede ploegen die tegen elkaar gespeeld hebben, twee ploegen die toch aanvallend gespeeld hebben en er een boeiende wedstrijd van hebben gemaakt."

Zwaar
Van Hout gaf bij momenten een onzekere indruk en moest zich uiteindelijk 3 keer omdraaien. "Als doelman wil ik natuurlijk zo weinig mogelijk doelpunten tegen krijgen maar ik kan me inbeelden dat het voor de supporters een hele leuke wedstrijd was. Het was zwaar en uiteindelijk moeten we tevreden zijn met de drie punten en werken aan de punten die beter kunnen."

Belangrijke overwinning
De driepunter tegen Lokeren brengt Genk terug tot op één puntje van de Waaslanders. "We kenden het belang van deze wedstrijd op voorhand. Lokeren kon een hele goede zaak doen ten opzichte van ons maar wij konden ook een hele goede zaak doen, rekening houdend met de resultaten van zaterdag. We doen nu een fantastische zaak."

"Nu is het weer op naar de volgende wedstrijd. Donderdag spelen we Europees maar eerst wil ik nu genieten van deze overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties