Reactie Capon: "We moeten thuis de klus klaren"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Capon: "We moeten thuis de klus klaren"
Foto: © SC

Brecht Capon kon vrede nemen met het 0-0 gelijkspel op het veld van Sint- Truiden. Hij vond het jammer dat Kortrijk niet kon scoren maar is duidelijk: 'We moeten thuis het verschil maken.'

Robby Morren in Sint-Truiden

"Als je op verplaatsing kan scoren, is dat natuurlijk een gouden doelpunt maar we hebben toch de nul kunnen houden. Het is nu aan ons om thuis het verschil te maken. In eigen huis moeten we winnen, zo duidelijk is het."

"Er stonden twee ploegen op het veld die probeerden te voetballen maar veel kansen waren er niet. Ik denk dat het een logisch gelijkspel is. Als het over twee wedstrijden gaat, weet je dat die eerste match soms gesloten is. Sint-Truiden wilde de nul houden, dat wilden wij ook en dan een doelpuntje scoren maar zo krijg je dan een gesloten wedstrijd."

Capon benadrukte dat Kortrijk de tweedeklasser op geen enkel moment heeft onderschat. "STVV is een fris voetballende ploeg die duidelijk ook probeert te voetballen en die gewend is op dit veld te spelen. Het is een goede ploeg met kwaliteiten, we hebben hen zeker niet onderschat."

"We moeten nu thuis de klus klaren. Dat zal niet makkelijk zijn maar Kortrijk zijnde moeten we daarvoor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties