Reactie Dejaegere: "Jammer dat we niet scoorden"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Dejaegere: "Jammer dat we niet scoorden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kortrijk bleef woensdagavond op het veld van STVV steken op een 0-0 gelijkspel. Brecht Dejaegere vindt dit geen slechte uitgangspositie. Enkel dat Kortrijk niet scoorde, vond hij jammer.

door Robby Morren

De grootste kans kwam er al na 11 minuten toen David Wijns de bal op de paal trapte. "In de bekercompetitie moet je op verplaatsing altijd proberen een doelpuntje mee te pikken en met David waren we er dichtbij. Sint-Truiden speelde bij momenten goed voetbal."

"In de eerste helft hebben wij geprobeerd goed druk te zetten. In de tweede helft hebben wij iets afwachtender gespeeld om er dan snel uit te geraken. Jammer genoeg bleven de grote kansen uit voor ons", legt Dejaegere uit aan Voetbalkrant.

"Sint-Truiden heeft kwaliteiten, dat wisten we en dat is ook gebleken. We hebben getracht hen op te vangen. Die 0-0 is geen slecht resultaat maar het is toch jammer dat we op verplaatsing niet konden scoren."

Waasland-Beveren
Zaterdag moet Kortrijk op bezoek bij Waasland-Beveren. Dejaegere wil dan maar al te graag de drie punten pakken. "Nu concentreren we ons weer volledig op Waasland-Beveren. We gaan vol voor de drie punten. We moeten uitgaan van onze eigen sterkte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties