Rangers wint topper op verplaatsing

Sander De Graeve
| 6 reacties

In de Schotse vierde klasse gaat Rangers zonder veel problemen richting kampioenschap. Vandaag moest het op bezoek bij de vierde, Montrose. De Glasgow Rangers wonnen de wedstrijd al bij al makkelijk met 2-4.

Rangers kwam toch op achterstand na een doelpunt van Young. Enkele minuten later stonden de bordjes echter opnieuw in evenwicht via McCulloch, hij knalde een penalty binnen. De ruststand was 1-1.

In twee dolle minuten nam Rangers afstand van Montrose. Kyle en Shiels maakten er op korte tijd 1-3 van. Toch werd de adem van Montrose niet afgesneden, de ploeg vocht zich terug tot 2-3 via McLeish. In de 95e minuut zette Crawford de 2-4 eindstand op het bord.

Rangers heeft zo na 13 wedstrijden al 30 punten, dat zijn er vier meer dan de tweede, Elgin. Die ploeg heeft bovendien een match meer gespeeld. Rangers speelt na financiële problemen nu in vierde klasse.