Hazurov: "Niemand zei een woord in de kleedkamer"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Hazurov: "Niemand zei een woord in de kleedkamer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontgoocheling was immens afgelopen zaterdag in het kamp van Lierse. De late gelijkmaker van Cercle kwam aan als een uppercut. Dat geeft ook Kostadin Hazurov toe tijdens een gesprek met Voetbalkrant.

door Robby Morren

Lierse had de wedstrijd volledig in handen. Met nog een tiental minuten op de klok stonden de Pallieters 1-0 voor en met 11 tegen 10 na de uitsluiting van Gudjohnsen. Bovendien miste Saidi een strafschop.

"Als we die penalty binnen hadden getrapt, was het 2-0 geworden en hadden we de wedstrijd waarschijnlijk wel gewonnen. We misten de strafschop en op het einde incasseerden we nog een goal. Ach, iedereen kan natuurlijk een penalty missen maar dat was voor ons wel een heel belangrijk moment."

Stil in de kleedkamer
"De late gelijkmaker van Cercle kwam erg hard aan, het was een heel moeilijk moment voor ons. Die goal viel in de laatste minuut. Niemand sprak in de kleedkamer. Temeer omdat Waasland-Beveren en Charleroi ook wonnen."

OH Leuven
Lierse moet dringend punten pakken in de strijd om het behoud. Zaterdag moet het vol aan de bak op het veld van OHL. "We hebben geen keuze, we moeten hard vechten nu. Er wacht ons nu de uitwedstrijd tegen OH Leuven. We gaan daar proberen te winnen, het kan niet anders. Hopelijk hebben we dan een beetje meer geluk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties