Neto helpt Fiorentina ronde verder

Fiorentina heeft in de Coppa Italia met 0-1 gewonnen op het veld van Udinese. De Braziliaanse doelman Neto hield zijn ploeg meermaals recht.

Udinese staat in de middenmoot van de Serie A, terwijl Fiorentina voorlopig op een knappe vierde plaats staat. De eerste kansen waren echter voor de thuisploeg, die in het eerste halfuur meermaals de nul op het bord hield met een paar uitstekende reddingen.

Aan de overkant viel op tien minuten voor de rust dan toch een doelpunt via Borja Valero. Daarna vielen nog zes gele kaarten in een bij momenten potige partij, maar gescoord werd er niet meer, hoezeer de thuisploeg ook probeerde.

Fiorentina plaatst zich zo bij de laatste acht in de Coppa Italia. In de kwartfinales ontmoeten ze daarin AS Roma, dat vorige week Atalanta opzijzette.