Morgen beslissing over twijfelachtige Praet

Morgen beslissing over twijfelachtige Praet
Foto: © SC

De kans dat Dennis Praet zal spelen tegen Racing Genk lijkt bijzonder klein. De aanvallende middenvelder trainde heel de week individueel, maar John van den Brom neemt pas morgenmiddag een beslissing.

Praet trainde vrijdag nog individueel. "Morgen is er nog één trainingsdag en 's middags zullen we dan een beslissing nemen. We gaan kijken of hij een reactie toont op de trainingsarbeid van vandaag", zei John van den Brom vrijdagmiddag.

Indien Praet niet tijdig fit geraakt zijn Kanu en Vargas de mogelijke vervangers. De Venezolaan was heel de week weg op stage in Amerika, maar is voor Van den Brom een optie. "Vargas is niet geblesseerd naar Amerika vertrokken. Hij was reeds fit en is volgens de kiné die mee was nog fitter teruggekomen. Hij is voor mij dus een mogelijkheid."

Vargas en Cyriac zijn rond de middag geland en mochten daarna naar huis om te recupereren van de 14u durende vlucht. Cyriac mag daarna zelfs al op vakantie vertrekken van Van den Brom. Vargas sluit zaterdag weer aan bij de groep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties