Reactie Sammy Bossut: "We moeten tevreden zijn met punt"

Sammy Bossut: "We moeten tevreden zijn met punt"
Foto: © SC

Zulte Waregem speelde 1-1 gelijk op het veld van Bergen. De West-Vlamingen kunnen Anderlecht morgen tot acht punten zien uitlopen, maar ze behouden hun voorsprong op de zevende in het klassement.

Sammy Bossut kon deze keer de nul net niet houden, maar de doelman van Zulte Waregem is desondanks tevreden: “Als je de wedstrijd ziet, moeten we tevreden zijn met dit punt. Bergen had het betere spel en de beste kansen. We hebben ook een paar goede kansen gehad, maar die maken we niet af”, aldus de doelman.

“In het slotkwartier hebben we nog geprobeerd om alles op alles te zetten, maar we hebben toen ook de organisatie goed kunnen houden. Als je meer aanvallend speelt, komt er ook meer ruimte. Toch hebben we al bij al makkelijk uit de brand kunnen slepen”, ging Bossut verder.

“De combinaties lukten in de tweede helft beter dan in de eerste helft. In de eerste helft waren we veel te slordig. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd en dan zien we wel waar we stranden. Het belangrijkste is dat we Bergen en Leuven op gelijke afstand houden met het oog op het halen van play-off 1”, besloot de doelwachter van Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties