Reactie Donk: "Eerste helft weinig gecreëerd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Donk: "Eerste helft weinig gecreëerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ryan Donk won met Club Brugge met 1-3 op bezoek bij Standard. De Nederlandse verdediger van Club was ontevreden over de eerste helft maar zag beterschap na rust: "Met de wissels kwam creativiteit in de ploeg."

Sander De Graeve in Luik

"We hadden het moeilijk na die vroege tegengoal, daar hebben we toch tien minuten van afgezien. We konden in de eerste helft veel te weinig creëren ondanks dat we een mannetje meer hadden op het middenveld."

Hij was tevreden over de inbreng van Vazquez en Refaelov: "Met de wissels kwam er creativiteit in de ploeg. Vazquez kan andere spelers heel simpel voor doel zetten, dat bewijst hij vandaag opnieuw."

Volgens de Nederlander begint de spelersgroep alsmaar beter het systeem van Garrido te begrijpen: "Het tiqui-taca voetbal komt er nu ook meer uit. De tweede helft was echt goed vandaag."

Het veld in Jan Breydel is echter niet ideaal voor dat soort voetbal: "Ik heb de beelden van Cercle bekeken, het veld zag er echt niet goed uit. Dat gaat ook op die paar dagen niet spectaculair verbeteren. Ik zag Wesley Sonck daar bijna over de doellijn glijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties