Reactie Heymans zeer ontgoocheld: "Ik heb er geen woorden voor"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Heymans zeer ontgoocheld: "Ik heb er geen woorden voor"
Foto: © SC

Jonas Heymans was zaterdagavond bijzonder teleurgesteld. Hij vond dat Lierse de overwinning verdiende. Nu wacht de Pallieters nog de moeilijke verplaatsing naar Anderlecht voor de winterstop. Daar zou Heymans graag nog een punt pakken.

Robby Morren in Leuven

"Ik denk dat wij, net als vorige week tegen Cercle, meer verdienden. De ontgoocheling is groot, ik heb er geen woorden voor. Misschien hadden we iets slimmer moeten zijn."

Heymans vond dat de scheidsrechter consequenter had moeten fluiten en Thompson eigenlijk met rood van het veld had moeten sturen. "De strafschoppen die de ref floot waren volgens mij correct maar bij de ene penalty gaf hij een gele kaart en bij de andere geen kaart. Als Thompson bij die strafschopfout geel had gekregen, was dat zijn tweede geweest en dan hadden we een hele andere wedstrijd gekregen."

"Ik denk dat we nu vooral naar onszelf moeten kijken en niet zozeer naar de tegenstanders. Tegen Cercle en OHL hadden we moeten winnen. Dan hadden we 4 punten meer gehad en dan zouden we ons in een hele andere situatie bevinden."

Anderlecht
Nu wil de verdediger nog graag een punt pakken tegen Anderlecht. "Ik wil nu graag een punt pakken op Anderlecht zodat we dan toch 3 punten hebben uit 3 wedstrijden. Het zal niet makkelijk worden maar het is voetbal en alles is mogelijk. De kleintjes kunnen ook winnen tegen de groten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties