Reactie Odjidja: "Lang geleden dat we hier nog eens wonnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Odjidja: "Lang geleden dat we hier nog eens wonnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja was heel tevreden na de 1-3 overwinning op het veld van Standard. Na de inbreng van Victor Vazquez kantelde de wedstrijd. Odjidja had in de eerste minuut een rampzalig misverstand met Jim Larsen.

Sander De Graeve in Luik

"Het is heel jammer dat we meteen dat doelpunt pakken na een misverstand tussen mezelf en Larsen. Jim dacht dat hij alleen was en verloor zo de bal aan Ezekiel die kon scoren. Het was ook geen fantastische pass van mij. Na die goal hadden we het tien minuten moeilijk."

"We konden er ons hoofd bij houden en hebben goed gevochten om de achterstand niet te laten oplopen. Na de rust zijn we goed beginnen voetballen. Met Vazquez erbij konden we eindelijk goed opbouwen, ook al probeerde Standard ons met hun pressing tot de lange bal te verleiden. We weten al een tijdje dat Vazquez matchen kan beslissen."

Odjidja was vaak op de rechterflank te vinden: "De coach vroeg me om vanaf rechts naar binnen te snijden. Het was even wennen want dat is niet mijn positie. Of ik daar toekomst in zie? Ik denk dat er betere rechtsbuitens zijn bij Club maar als de coach me daar wil zal ik gehoorzamen."

De middenvelder was vooral blij dat Club nog eens op Standard kon winnen: "Het is al even geleden dat we hier konden winnen." Het was van 2004 geleden dat Club Brugge nog eens een zege boekte op Sclessin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties