Reactie Van den Brom: "We willen 10 op 10"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Van den Brom: "We willen 10 op 10"
Foto: © SC

Anderlecht won de topper tegen Genk met 2-4. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost. Van den Brom gaf na de wedstrijd toe dat hij op een gegeven moment dacht dat Genk de 3-2 zou scoren maar het omgekeerde gebeurde.

Robby Morren in Genk

"Het was een enerverende wedstrijd. Het was een match waar alles in zat, er gebeurde heel veel. Wij hebben onszelf tekort gedaan door de wedstrijd niet eerder te beslissen."

Anderlecht had het toch wel een portie geluk om de drie punten mee te nemen uit de Cristal Arena. De derde goal was eigenlijk buitenspel en Vossen miste vanop de stip. "Ik dacht op de bank dat het wachten was op de 3-2 voor Genk maar dan konden wij scoren."

"We staan nu al 14 punten voor op Genk, dat is heel mooi. We hebben nu 9 wedstrijden achter elkaar gewonnen en dat leeft wel in de groep. We willen heel graag ook die 10 op 10 halen voor we de winterstop in gaan", besluit de Anderlecht-coach.

Been: "We verdienden een punt"
 

Bij Racing Genk was de teleurstelling des te groter. Mario Been vond dat zijn ploeg minstens recht had op één punt. "De tweede helft hebben we de wedstrijd in handen genomen. We komen op gelijke hoogte en dan komt Anderlecht op voorsprong door een buitenspelgoal. Wij missen dan ook nog eens een penalty", sakkerde de Nederlander.

"Als je bij een 0-2 achterstand tegen Anderlecht zoveel veerkracht toont, dan verdien je een punt. We blijven nu achter met 0 op 6. Woensdag hebben we een nieuwe kans tegen Waasland-Beveren."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties