Taarabt in onderhandeling met Milan

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Taarabt in onderhandeling met Milan
Foto: © SC

Adel Taarabt, de Marokkaanse international van QPR, zegt dat zijn manager in onderhandeling is met AC Milaan. Taarabt ziet Milan als het ideale opstapje naar een grotere club: "Het zou deuren openen richting grote clubs als Real en Barça."

De Marokkaan lijkt dus al meteen de fans van Milan te schofferen. “Milan zit niet in een glorieuze periode, ze horen niet meer bij de topclubs. Een overstap naar Milaan zou wel deuren openen richting grotere clubs als Barça en Real Madrid”, aldus Taarabt aan La Gazzetta dello Sport.

“Ik ga enkel aanbiedingen van de grote Engelse clubs weigeren als Milan me een voorstel doet. Mijn manager praat met Galliani, de ceo van Milan. Alles hangt echter af van wat er met Pastore en Robinho gebeurt.” Pastore is één van de doelwitten van Milan.

Taarabt denkt dat hij kans maakt om door te breken bij Milan: “Mijn vriend Kevin-Prince Boateng zit er ook. Toen we samen bij Tottenham zaten speelden we allebei niet veel. Nu speelt hij wel bij Milan dus ik denk dat ik ook kans maak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties