Interview El Gabas: "Alles is mogelijk op Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 24 reacties
El Gabas: "Alles is mogelijk op Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag wacht Lierse nog een hele lastige verplaatsing naar Anderlecht alvorens de winterstop in te gaan. El Gabas acht zijn team niet kansloos tegen de competitieleider.

door Robby Morren

“We kunnen toch met het nodige vertrouwen naar Anderlecht afzakken", blikt de aanvaller vooruit met Voetbalkrant. "Als je uit tegen Anderlecht heel compact speelt, dan is dat niet makkelijk voor hen. Er ligt ook ruimte bij hen achterin als je op de counter kan voetballen, dat zag je tijdens hun wedstrijd tegen OHL."

Lierse moet zijn punten normaal niet gaan rapen in het Astridpark en dus kunnen de Pallieters zonder druk aan de wedstrijd beginnen. Dat kan wel eens in hun voordeel spelen. "We kunnen zonder druk naar Anderlecht reizen en dan is alles mogelijk", weet El Gabas.

Vechtlust
Aan de wedstrijd tegen OHL houdt hij toch een goed gevoel over. De manier waarop Lierse zaterdagavond aan Den Dreef voetbalde, stemt hem tevreden.

“We waren teleurgesteld dat we niet konden winnen op Leuven maar iedereen was wel blij met de prestatie die we daar hebben neergezet. Onze coach zei dat hij tevreden was over de manier waarop we speelden, over de discipline in het team. Hij zei dat niemand makkelijk tegen ons kan winnen als we zo voetballen. Iedereen heeft voor iedereen gevochten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties