Gudjohnsen toch naar Club?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 146 reacties
Gudjohnsen toch naar Club?
Foto: © SC

Cercle Brugge is dan toch bereid om met stadsrivaal Club Brugge te praten over Eidur Gudjohnsen, dat zegt woordvoerder Pol Van den Driessche aan Sporza. De woordvoerder zegt echter wel dat een gesprek geen garantie voor een akkoord is.

"Cercle Brugge is bereid om met Club Brugge te praten over een transfer van Eidur Gudjohnsen. Dat heeft de Raad van Bestuur gisteren beslist. Een gesprek biedt echter nog geen garantie. We hebben het licht nog niet op groen gezet voor een transfer."

Cercle ziet de spits niet graag naar de Brugse buren vertrekken maar indien er een buitenlandse club komt aankloppen moet het Gudjohnsen gratis laten gaan. "We willen Gudjohnsen graag houden, omdat hij belangrijk is in onze strijd voor het behoud, maar met de opbrengst van een transfer hebben we andere mogelijkheden. We willen er alles aan doen om in eerste klasse te blijven."

"Het is een groot dilemma en een erg moeilijke situatie voor Cercle. Een transfer van een sterke speler doet veel pijn. Zeker naar de buur, daar worden we niet vrolijk van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties