Hoefkens gelooft nog in titel

Nicolas Delacourt
| 36 reacties
Hoefkens gelooft nog in titel
Foto: © SC

De winterstage van Club Brugge zit er bijna op. Vandaag wordt een laatste keer getraind en morgen wordt het oefenkamp afgesloten met een wedstrijd tegen het Nederlandse Feyenoord.

"Wij zijn hier om naar iets toe te werken", aldus Hoefkens aan Het Nieuwsblad. "De resultaten in die oefenmatchen zijn in principe bijzaak, omdat we daarin accenten proberen toe te passen, die we meenemen vanop training. Heel veel druk naar voren zetten, blijven voetballen en op die manier kansen creëren, dat is wat de trainer wil zien."

De titel is nog niet weg volgens Hoefkens. "Het is duidelijk wat we voor ogen hebben. Eerst en vooral willen we de kloof met Anderlecht verkleinen. Uiteindelijk willen we in de play-offs zo scherp mogelijk voor de dag komen om een gooi te kunnen doen naar de hoofdprijs."

"Het hangt natuurlijk ook af van de prestaties van Anderlecht. We moeten een beetje hopen dat ze een inzinking krijgen. Toch blijft het belangrijkste dat we zelf ons werk doen. "De titel is echt nog mogelijk. Kijk maar naar Standard twee jaar geleden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties