Huntelaar wil carrière afsluiten bij Ajax

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Huntelaar wil carrière afsluiten bij Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas-Jan Huntelaar, de 29-jarige spits van Schalke 04, verlengde onlangs zijn contract tot 2015. Die contractverlenging had heel wat voeten in de aarde, de Nederlander kon rekenen op Engelse interesse. Het liefste wil hij na zijn contract zijn carrière afsluiten bij Ajax.

Huntelaar wist van de interesse uit de Premier League. “Ik heb verschillende aanbiedingen, maar ik ben met geen enkele club in onderhandeling", aldus Huntelaar aan Die Welt. "Het is heel belangrijk dat mijn familie zich prettig voelt. Hier bij Schalke hebben we alles."

Aan het einde van zijn carrière nog wat geld verdienen in Qatar ziet de spits niet zitten: “Nee. Raul (die in Qatar speelt) heeft ons bezocht tijdens ons trainingskamp en hij vertelde dat ze heel goed voor hem en zijn familie zorgen. Maar ik kan het me niet voorstellen daar te leven. Het is heel anders dan bij ons, ook het sportieve niveau."

Waar hij wel heen wil om zijn carrière af te sluiten is duidelijk: “Mijn droomclub is Ajax, altijd. Misschien kom ik daar op het einde van mijn carrière terug. Maar nu concentreer ik me volledig op Schalke 04."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties