Vossen: "Ik denk zelfs dat ik naast het podium ga vallen"

Vossen: "Ik denk zelfs dat ik naast het podium ga vallen"
Foto: © SC

Jelle Vossen is vanavond de belangrijkste uitdager voor Dieumerci Mbokani, maar waarnemers leggen ook voor de spits van Genk een figurantenrol weg. En ook Vossen is er van overtuigd dat Mbokani niet te kloppen is.

Volgens Vossen wordt de topdrie zelfs moeilijk. "Ik geef mezelf weinig kans. Ik denk dat ik zelfs naast het podium zal vallen. De Bruyne, Buffel en De Ceulaer gaan me punten afsnoepen", vertelt de aanvaller in HLN. "Dat toont ook dat voetbal een ploegsport is. Het deert me zeker niet. Genk is meer dan Vossen."

"De Gouden Schoen winnen is geen prioriteit voor mij. Vorig jaar pakte trouwens de top drie al hun punten in één stemronde. Dat verbaasde me. Regelmaat wordt niet beloond. Het is beter om er twee maanden bovenuit te steken dan een heel jaar goed te zijn. Mbokani trapte Anderlecht naar de Champions League en heeft hen kampioen gemaakt. Dat weegt door in zo'n verkiezing."

"Ik ben meer een ploegspeler. Toch hoor ik van veel mensen dat ik meer kans zou hebben als ik hetzelfde presteer bij Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties