Wuytens: "Voorzitter was niet blij met 4-0"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 24 reacties
Wuytens: "Voorzitter was niet blij met 4-0"
Foto: FG

Beerschot krijgt vandaag alweer een nieuwe trainer. Wim De Corte deed gisteren een stap opzij en vandaag zou Jacky Mathijssen weer aan het roer komen. Verdediger Dries Wuytens weet dat er (weeral) iets moest gebeuren.

Veel konden de Beerschotspelers niet kwijt. "Van de voorzitter of iemand anders van de club hoorde ik niets van een verandering in de sportieve cel", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik ga ervan uit dat het bericht op teletekst klopt. Of ik deze beslissing begrijp? Je weet hoe het in deze sport gaat. De trainer betaalt altijd het gelag voor tegenvallende resultaten. De voorzitter en de club waren alvast niet tevreden met de jongste 4-0-nederlaag. Een eufemisme."

Mathijssen keert wellicht terug als derde trainer dit seizoen. "Voor ons is Jacky geen onbekende", aldus nog Wuytens. "Hij begon het vorige seizoen als trainer bij Beerschot. Het wordt tijd dat we aan hetzelfde zeel trekken. Dat is de enige manier om uit deze sportieve impasse te geraken. Beerschot moet en zal het behoud moeten afdwingen. Daar is geen weg naast. Het antwoord is aan de spelers."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties