Stijnen: "Als het met iemand kan, dan met Mathijssen"

Christophe van den Boom
| 12 reacties
Stijnen: "Als het met iemand kan, dan met Mathijssen"
Foto: © SC

Stijn Stijnen is ervan overtuigd dat trainer Jacky Mathijssen Beerschot uit het slop kan halen. "Als het met iemand kan lukken, dan met hem", aldus de doelman van de Ratten.

“Hij is niks veranderd. Hij heeft de groep woensdag voor het eerst toegesproken en dan zag je meteen zijn gekende stijl”, vertelde Stijnen aan Het Nieuwsblad. “Hij heeft duidelijk gemaakt dat er maar één ding telt: het behoud, niet naar play-off 3 gaan. Alle futiliteiten, alle randzaken moeten de volgende zeven weken aan de kant. Geen gezever, punten pakken.”

Volgens de doelman is Mathijssen de juiste man op de juiste plaats. “Hij ken het huis, kent veel spelers en heeft bewezen dat hij in moeilijke omstandigheden resultaat kan boeken. Als het met iemand kan, dan met hem.”

Voor de trainer zijn de wedstrijden tegen de rechtstreekse concurrenten het belangrijkste. Stijnen denkt daar net anders over. “Als je straks tegen Bergen, AA Gent en Genk helemaal niets pakt, dreig je met een achterstand van vijf, zes punten op de rechtstreekse concurrenten voor we aan het ultieme vierluik beginnen. Dan heb je een groot probleem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties