Ramzy: "Elke wedstrijd is er een van leven of sterven"

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Ramzy: "Elke wedstrijd is er een van leven of sterven"
Foto: © SC

Lierse bevindt zich op dit moment in degradatiegevaar. Dat beseft ook coach Hany Ramzy en hij hoopt dat zijn team snel opnieuw begint te scoren, want de voorbije twee wedstrijden kon de club geen doelpunten maken.

“Scoren is inderdaad ons grootste probleem. Hopelijk is dat door de komt van Pouga en straks ook Saïd opgelost”, aldus de trainer van Lierse in Gazet van Antwerpen. “Ik hoop dat zijn visumproblemen snel opgelost zijn zodat hij bij de groep kan aanpikken. Wat Pouga betreft: als ik hem tegen Lokeren nodig heb, zal ik hem meteen gebruiken.”

En wat met Hazurov? Voldoet hij niet aan de verwachtingen? “Ik ben tevreden over Hazurov, hij maakte al acht doelpunten, werkt altijd enorm hard en is belangrijk voor de ploeg. Als de ploeg niet scoort is dat niet het probleem van één speler, maar van heel de groep. Hazurov blijft het vertrouwen van mij krijgen. Hij verdient dat absoluut.”

De trainer beseft dat het vijf voor twaalf is en dat Lierse dringend wedstrijden moet winnen. “Elke nederlaag brengt ons dichter bij play-off 3. En elke match van de resterende zes wordt er een van leven of sterven. Het is nu de taak om de spelers vertrouwen in te pompen en hen te laten geloven dat we alles zelf nog in handen hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties