Reactie Stijnen: "Geen penalty"

Thomas Eeckhout
| 20 reacties
Stijnen: "Geen penalty"
Foto: © SC

Stijn Stijnen baalde na de nederlaag van Beerschot tegen AA Gent over de gegeven penalty, die door Mboyo feilloos werd afgewerkt. De Beerschot-doelman begrijpt niet waarom de bal op de stip ging.

Thomas Eeckhout in Gent

Stijn Stijnen was niet gelukkig na de 2-1 nederlaag tegen AA Gent. Vooral de gefloten penalty was een doorn in het oog van de Beerschot-doelman. "Ik weet niet waarom de scheidsrechter de bal op de stip legde. Ik vind het heel licht gefloten strafschop. Toen ik  de scheidsrechter uitleg vroeg waarom hij penalty floot zei hij dat ik de beelden maar moest bekijken en dat die voor zich spraken. Ik heb dat gedaan en zag niets verkeerd met de fase."

Over het eerste doelpunt van Mboyo was Stijnen duidelijk. "Ik zag de bal niet goed komen, hij schoot uit de draai en verraste me een beetje. Voor ik het wist lag de bal in het net", zegt hij. "Het doelpunt kwam ook op een heel slecht moment, zo vlak voor rust. Dan kan je twee dingen doen. Ofwel ga je ten onder ofwel reageer je en dat hebben we gedaan."

Beerschot kwam op het einde nog terug tot 2-1 en leek even gevaarlijker te worden. Stijnen: "We hebben er nog een spannend slot van gemaakt en dat geeft toch wel vertrouwen. Nu is het kwestie van dat vertrouwen te behouden in aanloop naar de volgende wedstrijden. Volgende week is een thuiswedstrijd. Ik ben ervan overtuigd dat we met een beetje vertrouwen voor de drie punten kunnen gaan." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties