Interview Been: "Al te veel punten verloren tegen kleinere teams"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Been: "Al te veel punten verloren tegen kleinere teams"
Foto: © SC

Racing Genk wil zaterdag absoluut de drie punten pakken op het veld van Beerschot en een positieve reeks neerzetten met het oog op play-off 1. Mario Been weet dat Beerschot zal knokken voor elke meter maar benadrukt dat zijn team meer kwaliteiten heeft.

Robby Morren in Genk

"Ik heb de jongens gewaarschuwd dat wij al te veel punten hebben verloren tegen de ploegen die onderin spelen. We hebben drie geweldige punten behaald tegen Club Brugge maar die zijn weer een stuk minder waard als we tegen Beerschot een misstap maken."

"Beerschot zal zich helemaal geven en knokken voor elk punt. Als je bij KRC Genk speelt en pretendeert een topclub te zijn, dan moet je minimaal zo hard vechten als je tegenstander. Als je dat doet, dan hebben wij normaal gesproken meer kwaliteiten om de wedstrijd te winnen. Ik heb de jongens elke dag op het hart gedrukt dat het geen makkelijke wedstrijd zal worden."

Zonder Losada

Losada moet de partij wegens schorsing aan zich laten voorbijgaan. "Losada is iemand die voor Beerschot in balbezit zeer belangrijk is. Ik heb ook gezien dat Beerschot na ons nog vier enorm belangrijke wedstrijd heeft tegen rechtstreekse concurrenten. Daar zal Losada dan wel weer bij zijn."

Reeks neerzetten

Het zou lekker zijn als we eens een reeks konden neerzetten waardoor we ons een stuk beter kunnen manifesteren naar play-off 1. Voor ons is het alweer een hele tijd geleden dat we nog eens een positieve serie hebben neergezet. Het zou wel fijn zijn als dat nu lukt", besluit de Genkse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties