De Bruyne waarschuwt Racing Genk voor Stuttgart

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
De Bruyne waarschuwt Racing Genk voor Stuttgart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne speelde afgelopen weekend en sterke wedstrijd met Werder Bremen op het veld van Stuttgart. De tegenstander van Racing Genk in de Europa League werd vernederd met 1-4 en Kevin De Bruyne was goed voor een doelpunt en een assist.

Genk zal echter wel top moeten zijn volgens de Rode Duivel, wil het komende donderdag een goed resultaat neerzetten op bezoek bij de Duitsers. “Wij bij Bremen zit gewoon in erg goeie periode, want Stuttgart heeft echt geen slecht team. Al zitten ze verdedigend wel duidelijk in de problemen.”, zegt de middenvelder in Het Belang van Limburg.

“Al enkele weken op rij maken ze verdedigende fouten en die worden hier onmiddellijk afgestraft. Aanvallend heeft Stuttgart echt wel wat in huis. Verkijk je zeker ook niet op het niveau in de Bundesliga, want het niveau ligt hier gewoon veel hoger dan in België.”

De Bruyne gaat zijn voormalige ploegmakkers wel niet opbellen om hen extra informatie te geven.
“Ik ga niemand van Genk bellen om ze tips te geven. Mario Been is slim genoeg om te weten dat iedereen donderdag op en top fit moet zijn.”, besluit de huurling van Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties