Arnautovic naar Oekraïense topclub?

Arnautovic naar Oekraïense topclub?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marko Arnautovic wordt mogelijk een nieuwe speler van Dynamo Kiev. De club die het sinds enkele jaren moet afleggen tegen het steenrijke Shakhtar Donetsk, nam al contact op met Arnautovic' huidige werkgever Werder Bremen.

Marko Arnautovic is ondertussen uitgegroeid tot het 'enfant terrible' van het Oostenrijkse voetbal. Nu verdient de aanvaller zijn geld bij Werder Bremen, maar van een perfect huwelijk tussen de speler en de club is geen sprake.

Begin dit jaar werd de international al gelinkt aan AC Milan terwijl in de voorbije jaren ook al teams als Fenerbahçe, Borussia Dortmund en PSV Eindhoven werden genoemd als potentiële overnemers. Nu is het Dynamo Kiev die fel geïnteresseerd is in de ex-spits van onder meer FC Twente en Inter Milaan.

Arnautovic kan nog steeds van club wisselen. De transfermarkt in Oekraine is nog steeds open. In 2010 betaalde Werder Bremen nog zo'n zes miljoen euro voor de Oostenrijker. Hij speelde voor de club aan de Weser ondertussen 72 officiële wedstrijden, scoorde daarin zestien keer en was ook goed voor tien beslissende passes waaruit een doelpunt voortkwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties