Reactie Stijnen: "De noodrem kan ook goed uitpakken"

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Stijnen: "De noodrem kan ook goed uitpakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen trok tegen OH Leuven aan de noodrem en kreeg de rode kaart onder zijn neus geduwd. Toch overheerste een goed gevoel bij de doelman van na de wedstrijd. Beerschot pakte immers een belangrijk punt.

Robby Morren in Leuven

"Cercle en Lierse verloren allebei dus dit zou voor ons wel eens een gouden punt kunnen zijn. Dit punt zou in de eindafrekening heel belangrijk kunnen zijn. Als we volgende week tegen Lierse kunnen winnen, dan doen we een gouden zaak."

Met nog een kleine twintig minuten op de klok moest Stijnen ingrijpen om de doorgebroken Ibou van een tweede treffer te houden. De goal raakte de bal met de hand buiten de zestien.

"De noodrem kan ook goed uitpakken. Als ik daar niet had ingegrepen, was OHL op 2-0 gekomen." Toch was Stijnen niet helemaal akkoord met zijn rode kaart. "Die fase kwam tot stand na handspel van hen", oordeelde hij.

Uitsluiting volstaat

Beerschot staat nu voor de levensbelangrijke degradatieclash tegen Lierse. Of dat met of zonder Stijnen zal zijn, moet nog blijken. "Voor deze fout moet de uitsluiting tijdens de wedstrijd toch volstaan, vind ik. We zullen wel zien. Volgende week tegen Lierse moeten we het afmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties