Krkic gelooft in kansen tegen Barcelona

Nicolas Delacourt
| 10 reacties
Krkic gelooft in kansen tegen Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tegen Barcelona komende woensdag zal een speciale betekenis hebben voor Bojan Krkic. "Nu de match dichterbij komt voel ik de zenuwen."

"Barcelona heeft het beste team ter wereld, maar AC Milan verdient ook veel respect", aldus de Milan-aanvaller die van 2008 tot 2011 bij de Catalanen voetbalde.

"We willen winnen. We zullen geen genoegen nemen met een gelijkspel. Het belangrijste is dat we scoren zodat we een goede uitgangspositie kunnen verwerven voor de moeilijke terugmatch in Camp Nou", vervolgt de Serviër, die nochtans geen garantie heeft op een basisplaats. "Als ik realistisch moet zijn denk ik niet dat ik zal starten, maar ik ben er alleszins wel klaar voor."

Barcelona heeft al negen opeenvolgende wedstrijden te maken gehad met tegengoals. Geen reden voor euforie, volgens Krkic. "Ik denk niet dat er een probleem in hun defensie of met hun spelers is, want ze hebben de besten ter wereld achterin. Ze blijven hun wedstrijden winnen en daar gaat het om."

De aanvaller denkt dat zijn team de match ambitieus zal aanvatten. "Wanneer je tegen Barcelona speelt, moet je risico's nemen. Om door te stoten moet je iets extra kunnen brengen, vooral in de heenmatch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties