Vermaelen vs Van Buyten

Fabian Morren
| 0 reacties
Vermaelen vs Van Buyten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week wordt het tweede deel van de achtste finales in de Champions League afgewerkt. Het is vooral uitkijken naar Arsenal - Bayern München, of beter gezegd: Vermaelen versus Van Buyten.

Daniel Van Buyten begon bij Bayern aan het seizoen als bankzitter, maar hij staat net op tijd weer in de basis. "Ik stond dit seizoen nog niet veel in de basis, maar nu word ik beloond voor al het harde werk", zegt de Rode Duivel. "Het kriebelt weer."

Bayern München lijkt de grote favoriet tegen Arsenal. Vorig seizoen haalde Bayern al de finale, terwijl Arsenal al jaren aan het zwalpen is. Ook dit seizoen is het uitgeteld voor de titel en afgelopen zaterdag werd het door tweedeklasser Blackburn uitgeschakeld in de FA Cup. Ook Thomas Vermaelen beleeft niet zijn beste seizoen sinds zijn komst naar Londen.

Ondanks alle twijfels bij de Gunners houdt coach Arsene Wenger er de moed in. "Waarom zouden we de Champions League niet kunnen winnen als we Bayern München uitschakelen?" 

Afspraak vanavond om 20.45 uur...

Zonder Defour

In de andere achtste finale neemt FC Porto het op tegen Malaga. Bij Porto is Steven Defour er niet bij. Eind januari liep hij een spierblessure op. De middenvelder traint al opnieuw met de groep, maar deze wedstrijd komt nog te vroeg.

Malaga is uiteraard geen onbekende meer. De Spanjaarden zaten in de groep van Anderlecht en deden het daar uitstekend. Malaga verloor dit seizoen nog niet in de Champions League.

Arsenal favoriet bij UNIBET !

Unibet dicht Bayern München de meeste kans op winst toe. Een gokje van 60 euro bij UNIBET op de bezoekers kan 117 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

60 euro inzetten op Arsenal kan u bij winst 234 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties