Lierse klopt Westerlo in oefenpot

Timothy Collard
| 19 reacties

Lierse heeft vannamiddag in een oefenpartij makkelijk de maat genomen van tweedeklasser Westerlo. De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld en Lierse won met 3-0.

Lierse stoomt zich volledig klaar voor de cruciale wedstrijd om het behoud tegen Beerschot, komend weekend. In de aanloop naar de degradatietopper speelde Geel-Zwart vannamiddag een oefenpot tegen Westerlo. Alle fitte kernspelers van Lierse kregen speelminuten om zich te bewijzen, zo staat de lezen op de websiten van De Pallieters.

In de eerste helft opende Aboumosalam de score na een knappe vrije trap. Na rust beslisten Adesanya en Elgabas(strafschop) de wedstrijd. Een goeie generale repetitie voor de troepen van coach Ramzy, maar dit weekend gaat het om de knikkers en zal het team er echt moeten staan.