Club Brugge wou Kaminski

Timothy Collard
Timothy Collard
| 44 reacties
Club Brugge wou Kaminski
Foto: © SC

Club Brugge was afgelopen transferperiode erg geïnteresseerd in Thomas Kaminski. De reservedoelman van Anderlecht, die amper aan spelen toekomt door een sterke Silvio Proto, kon eerste doelman worden bij Blauw- Zwart.

Die deal ging echter niet door. Herman Van Holsbeeck weigerde mee te werken aan een transfer. In eerste instantie omdat men bij Paars-Wit dan met Roef maar één doelman meer had na Proto en in tweede instantie omdat Van Holsbeeck geen rechtstreekse concurrent wilde versterken. Club Brugge was nochtans bereid ver te gaan om de jonge doelman in te lijven, maar stuitte op een ‘njet’ van de Brusselaars.

Thomas Kaminski van zijn kant is volgens sommige bronnen ook niet meer helemaal gelukkig bij Anderlecht. Hij hoopte zich te kunnen bewijzen in de beker, maar John van den Brom koos in de heenwedstrijd van de halve finale tegen Genk opnieuw voor Silvio Proto. Kaminski begrijpt wel dat Proto onaantastbaar is en dat hij een zeer sterk seizoen doormaakt, maar de 20-jarige doelman wil zelf ook graag aan spelen toekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties