Ryan Donk wil revanche voor 6-1

Timothy Collard
Timothy Collard
| 49 reacties
Ryan Donk wil revanche voor 6-1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat de kraker tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. In de heenwedstrijd walste Paars-Wit zonder al te veel moeite over Club. Het werd 6-1. Dat wil Ryan Donk niet nog eens meemaken.

“We willen revanche voor de heenwedstrijd. Dat is normaal, zelfs als je maar met 1-0 verliest wil je de keer erna revanche voor de verliespartij”, vertelt Donk aan Het Nieuwsblad.

Club Brugge is nog altijd niet mathematisch zeker van deelname aan play off I. Club speelt na Anderlecht nog tegen de buren van Cercle en op het veld van Zulte-Waregem. KV Mechelen staat zevende en telt drie punten minder dan Blauw-Zwart. De afstand tussen de twee is dus niet onoverbrugbaar en Club doet er best aan punten te pakken in de komende wedstrijden, te beginnen met in de topper tegen de rivaal uit Brussel.

“We gaan voluit voor de winst zondag”, is de aanvoerder van Club duidelijk. “Ik heb in mijn carrière nog nooit eerder zo zwaar verloren dan in de heenwedstrijd op Anderlecht. Een paar spelers speelden toen onder hun waarde waardoor je geen normale verhoudingen meer had.

De Nederlander twijfelt niet aan de ingesteldheid bij zijn teammaats. “Als kapitein zal ik het niet nodig hebben om voor aanvang van de wedstrijd iets te zeggen tegen de jongens. Ik weet dat iedereen zijn stinkende best zal doen”, besluit Ryan Donk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties