Real-fans willen Laudrup als opvolger Mourinho

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Real-fans willen Laudrup als opvolger Mourinho
Foto: © SC

Als het van de supporters afhangt, dan wordt Michael Laudrup de nieuwe coach van Real Madrid. Op een online poll van de Spaanse sportkrant AS krijgt de Deen maar liefst 73% van de stemmen. Chelsea-coach Rafael Benitez en PSG-manager Carlo Ancelotti volgen op plaats twee en drie.

De Deen is op dit moment aan de slag bij het Welshe Swansea FC, dat momenteel achtste staat in de Engelse Premier League. In het verleden was Laudrup nog speler van Real en in het seizoen ’94-’95 won hij met De Koninklijke de titel.

De lezers van het sportblad zien in Rafael Benitez een andere mogelijkheid. Hij krijgt achttien procent van de stemmen. Ancelotti krijgt amper negen procent van de stemmers achter zich. Nochtans lijkt hij de grootste kanshebber voor de job bij Los Blancos. Volgens Le Parisien zou de Italiaan reeds een akkoord hebben met Real-voorzitter Florentino Perez. Het wordt afwachten wie de opvolger wordt van José Mourinho. Mogelijk blijft de Portugees, die een verbintenis heeft tot 2016, gewoon zelf aan het roer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties