Thibaut Van Acker rekent op Club Brugge

Jens Van der Borght
| 29 reacties
 Thibaut Van Acker rekent op Club Brugge
Foto: © SC

Zaterdag verloor Beerschot de degradatietopper tegen Lierse. Daardoor komt Beerschot op een PO III-plaats te staan. Van Acker gelooft echter nog in het behoud.

Door het 1-3 verlies tegen hun rechtstreekse concurrent, staat Beerschot voorlopig op een degradatieplaats. Als BAC PO III wil vermijden, moet het drie punten goed maken op Lierse in de resterende twee wedstrijden. Van Acker hoopt daarbij de hulp te krijgen van zijn ex-team Club Brugge. Blauw-Zwart neemt het op de laatste speeldag op tegen Lierse.

“In de komende twee wedstrijden hebben we zes op zes nodig”, aldus Van Acker in Het Nieuwsblad. “Ik ben ervan overtuigd dat Beerschot een groep heeft die sterk genoeg is om dat resultaat ook effectief neer te zetten. Zolang er een kans is, moeten we er blijven in geloven. Als we bij Beveren winnen en Lierse haalt niets tegen Kortrijk, kunnen we het thuis nog afmaken tegen Cercle Brugge. Op de slotspeeldag reken ik nog op Club Brugge, dat dan tegen Lierse speelt. Zij zullen ook de punten nog nodig hebben”, besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties