Club Brugge-flop in belangstelling van Arsenal
Timothy Collard
Timothy Collard
| 31 reacties
Club Brugge-flop in belangstelling van Arsenal
Foto: © SC

Arsenal toont meer dan gewone belangstelling voor Matej Vydra. De jonge Tsjech kwam vorig jaar nog even uit voor Club Brugge, maar speelt nu bij de Engelse tweedeklasser Watford.

Vorig jaar huurde Blauw-Zwart de jonge aanvaller van Udinese. Zijn verblijf in Brugge werd echter geen succes. De jonge aanvaller kwam amper aan spelen toen en tijdens zijn tweede invalbeurt raakte hij zwaar geblesseerd. Vydra scheurde zijn kruisband en zijn seizoen zat er op. Hij keerde in januari dan ook maar meteen terug naar zijn moederclub, Udinese.

Dit jaar kent de 20-jarige spits meer succes. Udinese leende hem begin dit seizoen uit aan Engels tweedeklasser Watford en daar scoorde Vydra ondertussen al 20 doelpunten in 29 wedstrijden. Watford staat op de tweede plaats en daar heeft de Tsjech dus een vrij groot aandeel in met al zijn doelpunten.

Dat zou ook Arsenal niet ontgaan zijn. The Gunners zouden Vydra komende zomer graag naar het Emirates Stadium halen. Volgens Engelse media is Arsène Wenger op zoek naar een ‘echte goaltjesdief’ en Matej Vydrag zou aan dat profiel beantwoorden volgens de Fransman. Udinese is evenwel niet van plan om zijn aanvaller voor een appel en een ei te laten gaan, de Italianen willen naar verluidt zo’n 12 miljoen euro vangen voor de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties