De Mul: "Geef de moed niet op"

De Mul: "Geef de moed niet op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Mul leek enkele jaren geleden aan de start van een fantastische carrière te staan. Vooral blessures verhinderden de doorbraak van de flankaanvaller, die sinds vorige zomer zonder club zit.

"Ik heb de moed niet opgegeven en ik probeer de conditie te onderhouden", aldus een strijdvaardige De Mul aan Hbvl. "Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik voel me nooit 100% fit. Telkens als ik het tempo opvoer, volgt een terugslag."

De ex-speler van Ajax en Sevilla ondervindt vooral hinder aan de lies. "Tijdens de winterstop was er wat belangstelling, maar concreet werd dat nooit. Ik heb in die vijf seizoenen Sevilla te weinig gebracht en dat besef ik. Logisch dat ik er geen nieuw contract kreeg."

"Ik ben toch al met de toekomst bezig”, besluit de Belg. “Met drie partners bouw ik een sportcentrum uit in het centrum van Sevilla. Maar ik wil eerst weer voetballer worden. Het toeval wil dat ik afgelopen week bij Jan Vertonghen logeerde in Londen. Als ik zie hoe ver hij raakte. Dat had ik ook gewild."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties