"Ik zal mij 200 procent geven"

Dries Van den Bergh
| 11 reacties
"Ik zal mij 200 procent geven"
Foto: © SC

Beerschot zit momenteel verwikkeld in een wanhopige strijd om play-off III te vermijden. Wim De Decker wil graag helpen, maar komt al een tijdje niet meer aan de bak bij Beerschot. "Ik denk dat ik nog waardevol kan zijn", zegt de 31-jarige middenvelder in Gazet van Antwerpen.

“Na de trainerswissel bij Beerschot had ik snel in de gaten dat er iets aan de hand was. Jacky Mathijssen vertelde me dat de werking nu anders ging zijn dan vorig seizoen. En dat is de enige uitleg die ik kreeg. Ik vroeg nog wat hij daarmee bedoelde, maar dat heeft niks uitgehaald. Sindsdien speelde ik geen minuut meer.”

De voormalige aanvoerder denkt dat hij zeker nog een rol kan spelen in de degradatiestrijd. “Ik ben geen wonderspeler, maar heb wel mijn kwaliteiten. Ik denk dat ik nog van waarde kan zijn voor Beerschot.”

De Decker lijkt op Het Kiel plaats te moeten maken voor de nieuwe spelers. Bij de middenvelder, die al jaren voor Beerschot uitkomt, doet dit pijn. “Ik kan begrijpen dat de nieuwelingen een kans krijgen. Al was het maar om een schokeffect te creëren, maar dan was ik hier wel graag van op de hoogte gebracht. Dit is niet de meest menselijke behandeling voor iemand die al acht jaar bij Beerschot speelt."

Of de veteraan nog in actie komt op Het Kiel valt nog af te wachten. Aan goede wil is er alvast geen gebrek. “Ik denk dat ik nog waardevol kan zijn. Ik ben een echte clubspeler die ervaring heeft met de degradatiestrijd. Ik zal mij 200 procent geven, want een degradatie, dat zou zowel voor mij, voor de club als voor de fans echt verschrikkelijk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties