Deloose speelt tegen Waasland-Beveren

Frank Deckers
| 13 reacties
Deloose speelt tegen Waasland-Beveren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefan Deloose gaat zaterdag tijdens de cruciale match tegen Waasland-Beveren in het doel staan ten koste van Koen Van Langendonck. Mathijssen is duidelijk: "We moeten Koen nu beschermen, daarom is het beter dan Stefan speelt."

“We zijn Deloose al een tijdje aan het klaar maken voor de confrontatie. Het is niet het ideale moment om je eerste wedstrijd in eerste klasse te spelen maar het moet”, aldus Mathijssen. “Ik herinner mij mijn eerste match nog, dat is een bepalend moment voor een stuk van je carrière. Maar ik ben er zeker van dat Deloose er klaar voor is.”

“Stefan heeft een nuchtere kijk op de situatie en dat is belangrijk. We moeten hem ook niet pamperen. Stefan is een keeper, die hoef je niet te pamperen in tegenstelling tot een spits“, aldus Mathijssen.

Het gerucht ging de ronde dat Glenn Verbauwhede naar Beerschot ging komen. “Dat kan ik persoonlijk honderd procent ontkennen. Bij mijn weten is daar nooit sprake van geweest. Glenn is een goede keeper maar op dit moment ben ik daar niet mee bezig. Voor zover ik weet is er nooit sprake geweest van Verbauwhede bij Beerschot”, zei Mathijssen kordaat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties