Vazquez: "We gaan nog altijd voor de eerste twee plaatsen"

Fabian Morren
| 56 reacties
Vazquez: "We gaan nog altijd voor de eerste twee plaatsen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ondanks de grote kloof met Anderlecht en Zulte Waregem blijft Victor Vazquez hopen op een plaats bij de eerste twee. Zaterdagavond trekt Club Brugge naar Waregem.

De kloof tussen Club en Essevee bedraagt twaalf punten. "Zulte Waregem is een goede ploeg die de voorbije maanden punten bleef pakken. Terwijl wij voor de komst van Garrido een dip kenden waarbij we vijf matchen op rij verloren", aldus Vazquez in HLN. "Dat zijn vijftien punten natuurlijk."

"Zij verdienen de tweede plaats, maar wij hebben toch het vertrouwen dat we de kwaliteiten hebben om daar ook te staan. We maken ons geen zorgen. Natuurlijk konden die tweede helft tegen Cercle en de laatste tien minuten tegen Anderlecht beter, maar we zitten nu toch op een zeer goede lijn. De coach en wij spelers begrijpen steeds beter wat we van elkaar verlangen", zegt de Spaanse middenvelder.

"We moeten zaterdag proberen te winnen, want dan naderen we drie punten op een rechtstreekse concurrent. En dat kan een boost geven met het oog op de eerste twee plaatsen. Daar gaan we nog altijd voor", klinkt het hoopvol bij Vazquez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties