Interview Been: "Gent blijft een club met ambitie"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Been: "Gent blijft een club met ambitie"
Foto: © SC

Racing Genk ontvangt vanavond AA Gent. Mario Been is op zijn hoede voor de tegenstander. "Gent is een lastige ploeg", weet hij. Toch verwacht hij dat zijn jongens de drie punten in de Cristal Arena houden.

Door Robby Morren

“Gent is een lastige ploeg die twee keer na elkaar heeft gewonnen. Zij hebben dus een positief gevoel. Gent is wel veroordeeld tot het spelen van play-off 2 maar het blijft een club met veel ambitie. Het is een ploeg waar je niet altijd makkelijk van zal winnen. Ik kijk naar mijn eigen ploeg en ik wil zien dat wij het verschil naar die eerste twee plaatsen zo klein mogelijk willen maken.”

“De spelers van Gent zullen willen tonen dat ze goed kunnen voetballen maar met de ingesteldheid van mijn ploeg en het succes dat wij tegen Anderlecht hebben behaald wil ik dat wij minimaal diezelfde instelling tonen en dan hebben wij over het algemeen kwaliteiten genoeg om een wedstrijd te winnen.”

Voor de winterstop wist Racing Genk amper drie keer de nul te houden maar dat is na de winterstop helemaal gekeerd. “We hebben nu al vier keer op rij de nul kunnen houden, drie keer in de competitie en in de beker tegen Anderlecht. Dat is mooi. Dat heeft te maken met de balans op het veld, de keuze op het middenveld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties