Senegalees scoort vanaf zestig meter

Jens Van der Borght
| 5 reacties

In de Zuid-Afrikaanse eerste klasse is dit weekend een schitterend doelpunt gemaakt. Mar Diouf scoorde met een afstandsschot van op zestig meter.

De wedstrijd in de Zuid-Afrikaanse competitie tussen SuperSport United en Mamelodi Sundowns leek lange tijd op een 0-0 af te stevenen, maar twee minuten voor tijd scoorde verdediger Mar Diouf toch het winnende doelpunt. De 24-jarige Senegalees haalde uit van op de eigen helft en zag de bal in doel verdwijnen.

SuperSport United komt met deze zege in de middenmoot te staan. Het team staat met zeventien punten op de zevende plaats. Mamelodi Sundowns staat net boven de degradatieplaatsen. Ze staan met tien punten op een veertiende plaats. Hieronder kan u het doelpunt bekijken.