Unibetfans.be, het nieuwe live platform van Unibet

Unibetfans.be, het nieuwe live platform van Unibet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Unibet begint met een nieuw platform voor en door de echte fans. Daarmee wordt het partnership tussen de Pro League en Unibet nog eens extra in de verf gezet. Ook Twitter en Instagram zullen worden ingeschakeld bij het nieuwe platform.

Unibet is sinds enkele weken de officiële partner geworden van de Pro League. Unibet draagt voetbal hoog in zijn vaandel en wil zelfs nog een stap verder gaan. Dat blijkt uit een persbericht.

“We beschikken over heel wat statistische voetbalgegevens. We vonden dat we deze informatie ter beschikking moesten stellen aan de voetbalfans. Koppel dat aan de live reacties van de fans via Twitter of Instagram en je krijgt een compleet nieuwe real-time manier van voetbalbeleving”, legt country manager Unibet Belgium Dennis Mariën uit. Via hashtags van de wedstrijden zal je dankzij Twitter ook zelf kunnen mee reageren op het platform.

Vele fans worden om de oren geslagen met allerhande informatie. Daarom wil Unibet de honger naar informatie voeden. Door alle bestaande informatie te koppelen aan reacties van de fans krijg je een forum, dat voor de echte fans een grote meerwaarde kan bieden. “We zijn erg trots op dit platform”, aldus Mariën. “Het moet een platform worden door fans en voor fans. Enkel door te luisteren naar de echte fans zullen we daartoe komen, al mag de basis er zeker al zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties