Nieuw contract voor Biglia?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 130 reacties
Nieuw contract voor Biglia?
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Na een woelige maand januari herpakte Lucas Biglia zich. De Argentijn staat opnieuw in de ploeg en lijkt voorlopig niet meer te denken aan een transfer. Anderlecht zou het contract van zijn aanvoerder, dat afloopt in de zomer van 2015, graag verlengen.

Anderlecht zou daarmee kunnen inspelen op een eventueel vertrek, zodat het toch wat meer kan vangen voor zijn motor op het middenveld, of het maakt gewoon werk van de toekomst. Volgens La Dernière Heure zijn de onderhandelingen in alle stilte zelfs al aangevat. Iedere transferperiode duiken er weer geruchten op dat de Argentijn paars-wit zou verlaten, maar hij zou vriend en vijand nu kunnen verrassen met een contractverlenging in het Astridpark.

Roger Vanden Stock denkt dat Biglia niet meteen zal vertrekken bij Anderlecht. “We weten allemaal dat hij moeilijke momenten heeft gekend, en dat begrijpen we. Maar we zijn er om Lucas te helpen en willen graag een gezamenlijke oplossing vinden. Ik heb ook altijd gezegd dat ik een fan ben van hem, en zoiets zeg ik niet als het niet waar is”, aldus de voorzitter van de Brusselse club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties