Del Bosque: "De klachten van Mourinho? Kinderachtig!"

Conrad Grayson
| 0 reacties
Del Bosque: "De klachten van Mourinho? Kinderachtig!"
Foto: © SC

Vicente del Bosque noemt de reactie van Mourinho kinderachtig, nadat de Real Madrid-coach de FIFA prijsuitreiking voor beste coach van het jaar in vraag had gesteld.

"Wanneer twee of drie mensen je opbellen om te zeggen dat ze op jou gestemd hebben, maar dat hun stem naar iemand anders is gegaan, dan... Daarom heb ik besloten om weg te blijven", wist de Portugees onlangs nog te vertellen. Winnaar van de beste coach van het jaar en Spaanse bondscoach Vicente del Bosque denkt er het zijne van. "De woorden van Mourinho komen kinderachtig op mij over", vertelde hij in een interview aan RTP. "Er moet verder geen aandacht aan worden besteed. Ik heb nu ook belangrijkere dingen aan mijn hoofd."

"Nee, ik heb mij niet geërgerd aan de woorden van Mourinho. Ik denk nu alleen aan de WK-kwalificatieduels van Spanje", zei de Spaanse bondscoach aan Cadena Ser. "Voetbal is om mensen dichter bij elkaar te brengen, niet om een afstand te creëren. Degenen die in deze wereld meer aandacht krijgen moeten het goede voorbeeld geven, een samenleving zonder normen en waarden is ten dode opgeschreven."

"Wij bevestigen dat de gepubliceerde lijst met stemmen correct is", stond er in een persbericht te lezen van de wereldvoetbalbond FIFA naar RTP.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties