Reactie "Scheidsrechter in Westerlo was een beetje partijdig"

Fabian Morren
| 1 reacties
"Scheidsrechter in Westerlo was een beetje partijdig"
Foto: © SC

Met een goedkope strafschop won Westerlo van Dessel (1-0). Dessel-coach Stijn Vreven was na de wedstrijd niet te spreken over de scheidsrechter. "Kleine clubs als Dessel worden gewoonweg benadeeld", zuchtte de trainer.

"Ik ben ongelooflijk trots en ongelooflijk ontgoocheld", zei Vreven. "Het is jammer dat we met lege handen achter blijven, maar ik ben erg trots op mijn team. Ik kan niet anders dan tevreden zijn over de prestatie van mijn team. Ik telde liefst zeven kansen voor ons."

"Westerlo kreeg heel weinig uitgespeelde kansen", vervolgde Vreven. "Zo slecht het tegen Heist was vorig weekend (1-1-gelijkspel, red.), zo goed was het tegen Westerlo. Het is heel zuur dat we dan toch drie punten verloren."

De wedstrijd werd beslist via een strafschop na hands van Joris Van Hout. "Je ziet nu zelf hoe moeilijk het is als kleine club. Ik vond de penalty niet eens onterecht, maar dan moest de ref die bal aan de overkant ook op de stip leggen. Ik vond de scheidsrechter een beetje partijdig, of toch zeker heel slecht." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties