van Persie: "Ik ben geen opa"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
van Persie: "Ik ben geen opa"
Foto: © SC

Robin van Persie is met zijn 29 al één van de ouderdomsdekens bij het Nederlands elftal. De Aanvaller begint stilletjes aan wat grijs te worden en beschikt over een serieuze bagage ervaring, maar wil wel niet dat er een barrière is tussen hem en de jonkies van Oranje.

“Uiteraard geef ik de jonge spelers nu en dan wat tips. Maar ik ben absoluut geen opa die gaat vertellen”, zo begint de aanvaller in de Nederlandse pers. Het is wel grappig. Met Tonny Vilhena ging ik ooit nog op de foto, zo zag ik deze week in de krant. Dat betekent echter niet dat er nog een barrière is tussen ons. Mocht dat wel zo zijn, dan haal ik die wel weg met een spelletje tafeltennis.”

van Persie gaf ook aan zich honderd procent op zijn gemakt te voelen bij Oranje. “Bij Louis Van Gaal zit overal wat achter. Ik ben heel blij met de manier waarop hij werkt. Hij is heel duidelijk, en iedereen weet meteen waar hij aan toe is. Van Gaal is een echte vakman en ik volg hem in de keuzes die hij maakt”, besluit de aanvaller van Manchester United die dit seizoen al 19 keer raak trof in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties