Groep D: Nederland moeiteloos naar 15 op 15?

Groep D: Nederland moeiteloos naar 15 op 15?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep D gaat Nederland op zoek naar zijn vijfde overwinning op een rij in de WK-kwalificatiecampagne. Estland komt op bezoek en dat zou op papier geen probleem mogen zijn. Hongarije en Roemenië bekampen elkaar om plaats twee in de poule.

Nederland voor 15 op 15

Nederland ging voorlopig op cruise control door de kwalificaties en zou dus geen enkele moeite mogen kennen met Estland. De Baltische staat is echter wel een stug land dat je niet zomaar opzij zet. In 2009 verloor België nog in Talinn, maar dat is op zich geen graadmeter. Ook niet dat Estland het Nederland in 2001 al eens heel moeilijk maakte.

Oranje scoorde een 12 op 12 en vooral de 1-4 in Roemenië maakte indruk. Dinsdag speelt Nederland thuis tegen datzelfde Roemenië, dus om het vertrouwen hoog te houden wint het best van Estland. Als alles goed gaat, kan het dinsdag al quasi zeker zijn van Brazilië. Ragnar Klavan en Andres Oper komen terug naar Nederland: beiden speelden ooit in de Eredivisie.

Laatste kans voor Turkije en klepper in het Oosten

Turkije begint met een bang hartje bij Andorra, het zwakste broertje van de poule. De dwergstaat heeft nog geen punten, maar zou dankzij een stuntoverwinning naast Turkije kunnen komen. Als Turkije nog aanspraak wil maken op minstens de tweede plaats in de groep, moet het absoluut winnen in Andorra.

Als dat lukt, kan het uitkijken naar wat er gebeurd in de klepper van de speeldag: Hongarije ontmoet in eigen huis Roemenië. Beide teams strijden voor de tweede plaats in de poule. Die belangrijke wedstrijd is zelfs live te zien via Unibet TV. Een aanrader voor liefhebbers van wat Oost-Europees potig voetbal, want het zal hard tegen hard gaan. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Het wedstrijdschema:

Andorra - Turkije (19.15 uur - Live op Unibet TV)
Nederland - Estland (20.30 uur)
Hongarije - Roemenie (20.30 uur - Live op Unibet TV)

Gelooft u in een stunt van Estland? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Estland vanavond niet verliest, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u veel geld opleveren. Voor een gelijkspel kan je 840 euro oprapen, bij een overwinning van de Esten wordt dat zelfs 1800 euro. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties