Groep G: Strijd om groepswinst live te volgen

Groep G: Strijd om groepswinst live te volgen
Foto: © SC

In groep G gaan Bosnië-Herzegovina en Griekenland met elkaar in de clinch. De inzet is de eerste plaats in de poule. Slowakije gaat op zoek naar de volle buit tegen Litouwen om nog mee te spelen om de topposities in de poule. Dankzij Unibet TV hoef je niets van deze wedstrijd te missen.

Wie pakt de groepswinst?

Bosnië-Herzegovina en Griekenland gaan op zoek naar de groepswinst. Beide teams scoorden in de eerste vier wedstrijden een 10 op 12.  In de heenwedstrijd in Griekenland werd het een scoreloos gelijkspel, dus is het nu alle hens aan dek voor beide teams. De winnaar kan zich bijna zeker noemen van een plaats op het WK in Brazilië, de verliezer moet misschien terug naar beneden kijken.

Je kan deze wedstrijd bekijken via Unibet TV. Als je wil meekijken, moet je gewoon registreren via deze website. Deze topper wordt misschien wel hét neusje van de zalm van deze speeldag, dus mis deze wedstrijd niet.

Slowakije als derde hond

Slowakije zou wel eens de derde hond kunnen worden. Met een 7 op 12 staat het voorlopig derde en als het de punten kan thuishouden tegen Litouwen is het de enige overgebleven tegenstander voor de twee toplanden. De Slowaken toonden vorige maand nog tegen de Rode Duivels dat ze geen topland zijn, maar dat het ook niet makkelijk is om hen te verslaan.

Liechtenstein gaat tegen Letland op zoek naar zijn eerste punten in deze campagne. In Letland verloor het in oktober nog met 2-0, nu wil het thuis winnen van de Baltische staat. Beide landen spelen wel niet meer mee voor de topplaatsen in de poule.

Het wedstrijdschema:

Liechtenstein – Letland (19.30 uur)
Slowakije – Litouwen (20.10 uur – Live op Unibet TV)
Bosnië-Herzegovina – Griekenland (20.45 uur – Live op Unibet TV)

Wie doet de beste zaak in de topper? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 114 euro opleveren als je denkt dat Bosnië de zege pakt. Een zege voor Griekenland kan dan weer 240 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties