Reactie Janevski: "Moeilijk te zeggen wie groepswinnaar zal worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Janevski: "Moeilijk te zeggen wie groepswinnaar zal worden"
Foto: © SC

Cedomir Janevski kon ook in Brussel geen punt rapen tegen de Rode Duivels. Toch was de bondscoach tevreden over de prestatie van zijn team. "Ik feliciteer mijn spelers", klinkt het. Wie groepswinnaar zal worden, weet hij op dit moment echt niet.

"We verwachtten een moeilijke wedstrijd maar we hebben het de Belgen tot het einde moeilijk gemaakt. Ik moet mijn spelers feliciteren want zij hebben echt hun best gedaan. Wij zijn hebben niet de kwaliteiten die België heeft dus moesten we goed georganiseerd voetballen en dat is ons gelukt."

"We gaven weer een doelpunt weg"

"In de eerste helft hebben wij geen kansen weggegeven en er kwamen enkele mogelijkheden voor ons op de counter maar de laatste pass was niet goed genoeg. In de tweede helft kwamen wij onder druk: er waren er enkele hoekschoppen voor België en er was hun trap op de lat. Dan gaven wij die goal cadeau, dat was al de tweede keer in twee wedstrijden", zo wees de coach zijn rechtsback met de vinger.

Ervaren Kroaten

Wie de groep zal winnen, dat is volgens de bondscoach moeilijk te zeggen. "Het zal sowieso België of Kroatië worden", zo trapt hij een open deur in al lijkt hij de Kroaten toch iets meer kans te geven. "Kroatië is een meer ervaren team en België moet nog naar Zagreb wat een moeilijke verplaatsing is. Het is heel moeilijk te zeggen wie groepswinnaar zal worden", besluit Janevski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties