Van Damme lijkt te verlengen, Ciman niet

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Van Damme lijkt te verlengen, Ciman niet
Foto: © SC

Standard maakte er de afgelopen tijd werk van om de contracten van zijn jonge talenten te verlengen. Zo tekenden Arslanagic en Batshuayi al een nieuw contract. Ook aanvoerder Van Damme en Ciman kregen een nieuw contract aangeboden.

Beide spelers hebben nog een contract tot de zomer van volgend jaar, maar de Rouches willen nu al werk maken van een contractverlenging. Jelle Van Damme zou dicht bij een nieuwe overeenkomst staan, zo verzekert zijn zaakwaarnemer Nico Vaesen. “We zijn al enkele weken aan het onderhandelen en we staan dicht bij een akkoord. Er moeten nog enkele plooien gladgestreken worden, maar beide partijen willen met elkaar verder.” Dat staat te lezen op de website van La Dernière Heure.

Ook met Laurent Ciman en William Vainqueur is de Luikse club in onderhandeling over een nieuw contract. Die onderhandelingen verlopen echter wat moeizamer. “Standard heeft verschillende voorstellen gedaan aan Laurent, maar er is zeker nog geen akkoord in de maak”, zo vertelt de zaakwaarnemer van de verdediger.

William Vainqueur lijkt dan weer te zinspelen op een vertrek naar Engeland of Duitsland. Standard wou het contract van zijn middenvelder opwaarderen voor aanvang van de play-offs, maar dat lukte niet. “We zijn al maanden aan het onderhandelen, maar er komt geen schot in de zaak”, vertelt een teleurgestelde Vainqueur. “Ik heb nog een contract tot de zomer van 2016, dus Standard is nu aan zet. Maar je kan een speler niet tegen zijn zin houden natuurlijk”, besluit de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties