Doelman Bergen stopt wellicht aan het einde van het seizoen
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Doelman Bergen stopt wellicht aan het einde van het seizoen
Foto: © SC

Cédric Berthelin stopt aan het einde van het seizoen wellicht met voetballen. De 36-jarige doelman van Bergen was dit seizoen niet langer titularis en acht de tijd rijp om zijn voetbalschoenen op te bergen. Dat meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Enkele weken geleden liet Berthelin nog weten dat hij graag zou doorgaan met voetbal en dat er interesse was van niet nader genoemde eersteklassers. “Enkele teams zien wel wat in mij als tweede doelman”, zei de sluitpost toen.

Berthelin was in totaal zeven seizoenen actief in België. In 2004 kende hij zijn eerste passage bij Bergen. De Fransman bleef toen drie seizoenen bij De Draken, om daarna over te stappen naar promovendus Dender. Daarna volgden twee korte passages bij Moeskroen en Lens, om uiteindelijk terug te keren bij Bergen.

Begin dit seizoen kreeg Berthelin nog de voorkeur, maar naarmate het seizoen vorderde koos trainer Enzo Scifo resoluut voor Olivier Werner. Berthelin lijkt dus besloten te hebben om niet door te gaan met profvoetbal en zijn voetbalschoenen op te bergen. In de kantlijn raakte nog bekend dat jongeling Adrien Saussez zijn contract verlengde met twee jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties